sâmbătă, 7 iunie 2008

Falling Angels


























2 comentarii:

  1. The end…is it? Trunchieri intr-o dezordine integrata si integratoare. Inocenta infantila intrupata intr-un nor de fum pe un cer mult prea cotidian. Usa e inchisa, degeaba e rosie (pare metafora a unei minti feminine). Te-ai gandit vreodata ca la “capatul” “luminitei” sigur o sa gasesti un tunel? Din coltul vitrinei, Eminescu iti zambeste.

    Summer time…and the living ain’t easy. Un heineken beat se bronzeaza. Stinge lumina, mai lasa doar o raza… prea multa singuratate in poze de vara! Hmmm…cainii care joaca fotbal nu se pot numi decat dinamovisti. That’s nice. Si uite un decor cu care-ai gadilat plumbu’ lu Bacovia. But I guess life goes on… zbor, deriva, timisoreana si mult albastru.

    Redbull Romaniacs Sibiu 2008: prietenu’ la scari se cunoaste. ...sau nu...intr-un 2008 (trecut si el) 2007 ramane cifra fatidica. Hey! Cand omu’ face pipi, lasa-l sa faca pipi! Camaraderie. Aici totu e la plural. 2 roti, multi copii, un tati incruntat si un baietel bosumflat, 10 copaci, 3 casti, un nene cu caciula galbena si o tanti in roz, una bucata mana fraierita, 3 perechi de picioare si un ingerel care doarme...

    Ethnic art. Ce inteleg eu? Probabil arta populara caracterizeaza firea carpato-danubiano-pontica. E poet, canta (sau casca??...desi cascatu nu prea e in grup...), e colorat, diversificat, cateodata falsificat (ce bine ar rima aici ca**t...).
    Astazi nu se fumeaza. Astazi nu se respira. Ieri miresele se imbracau in alb pentru a-si demonstra puritatea....astazi probabil sunt maneliste.

    Fact's of life. La 3 si 5 minute era toamna. Mai tarziu a venit iarna. Mascata chiar si de o manusa, feminitatea mainii e evidenta. Viata pe un peron. Way back into time, sibiul exorcizat. Mini car for maxi delights. (http://2.bp.blogspot.com/_WPVOAywLFdE/SEwckov9xzI/AAAAAAAAANI/pRb3YQX0F-Y/s1600-h/P5168045.JPG  e mult prea frumoasa pt a fi comentata de mine)

    Falling agels. Au apus vremurile de alta data in care ingerii erau “neutri” si copilasi! Acum au fetele ridate, dureri de minimioara, pantofi sport. Beau coca cola, adora blondele si vorbesc la telefon. Se joaca baba-oarba si vandalizeaza logan-uri(logane=succese/succesuri). Fbi’u in spatele lor...
    o lume a ta. Sau poate doar o proiectie, sau poate doar o joaca. Sau poate doar bat eu campii.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani..and keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere

Say what ever you feel